HSK

dykker

Babysvømning (haletudser)

Haletudse kiggerud

 

Babysvømning, vi kalder dem haletudser, er barnets første møde med svømningen. Undervisningen foregår i varmt vand sammen med mor, far eller bedsteforældre og er en virkelig god måde at være sammen med barnet på.

Der undervises i 25 min. Er barnet træt før afslutning af undervisningen, anbefaler vi, at I går op af bassinet før tid, for at barnet får en god oplevelse.

Krav
For at tilmelde barnet til babysvømning skal følgende kriterier opfyldes:


- Barnet kan godt starte når navlen er vokset sammen og barnet ellers er sundt og raskt. Som regel starter man ca. otte uger gammel. Desuden skal mor evt. have gennemgået 8 ugers tjekket for at deltage. Spørg gerne en sundhedsplejerske til råds
- Mor, far eller bedsteforældre er med i vandet (kun én voksen pr. barn)
- Den deltagende voksne skal være tryg ved vand og klar til at deltage aktivt i undervisningen af den nyfødte baby. Undervisningen vil bl.a. indeholde dyk.
- Babyen skal svømme med en egnet badeble/buks.(vær opmærksom på at denne ikke kan købes i forbindelse med undervisningen)

Information
Der undervises i Valby Vandkulturhus – varmtvandsbassinet er ca. 32 grader, og er meget velegnet til babyer. Omklædning foregår på første sal. 

Bemærk ved tilmeldingen at holdene er opdelt i aldersgrupper for at sikre en god sparring og homogene hold. Vi beder alle om at overholde dette og forbeholder os retten til at flytte medlemmer der er fejlplacerede. Vi har hold i følgende aldersgrupper fra sæsonstart:

2-4 måneder
4-6 måneder
6-12 måneder

Se yderligere information om babysvømning og forholdene i Valby Vandkulturhus her og tilmeld direkte via online tilmelding. Bor du i København eller på Frederiksberg, er det nemt at komme til Valby Vandkulturhus. 

Undervisningens kompetencemål

- Nærhed og tilvænning til det nye element
- Tryghed ved vandet sammen med mor og far
- Lege med rekvisitter (bolde osv.)
- Sanglege
- Balanceøvelser
- Gribeøvelser
- Babydyk
- Bevægelse i vand

Indlæringen foregår igennem målrettede lege og øvelser.

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940