HSK

Lars Sørensen

Lars Sørensen

amalie med medalje til em masters i london 2016 v2
I weekenden var både Giano Grillo og Amalie Falck-Schmidt til vigtige stævner uden for landets grænser. Amalie vinder sølv ved EM for masterssvømmere og Giano vinder bronze ved Vienna International Swim Meet.

tilmeldingslogo
Vi nærmer os med hastige skridt afslutningen af denne sæson. Sidste undervisningsgang i svømmeskolen er tirsdag den 31. maj. Det gælder dog ikke for børnehold i Øbrohallen, konkurrenceafdeling, motionshold, vandpolo, synkro, udspring, OPW forløb, voksen crawlhold og masters.

Tilmeldingen for alle eksisterende medlemmer starter søndag den 19. juni kl. 10.00. 

For søskende og andre nye medlemmer åbner tilmeldingen søndag den 7. august kl. 10.00.

deltidstrænere k afdeling

Hovedstadens Svømmeklub har vokseværk og er inde i en stærk udvikling. Derfor har vi brug for flere konkurrencetrænere til den kommende sæson 2016/2017.

Amalie Mikkelsen har modtaget en reprimande af det belgiske antidoping-agentur NADO Vlaanderen i forbindelse med, at hun er blevet testet positiv for det forbudte stof Terbutaline. Stoffet er indtaget via en astmainhallator.
Reprimanden er en advarsel, som ikke får betydning for Amalies planlagte stævne- og træningsplaner. 

Mona Ouerghemi portrætfoto lav opløsning
I Tingbjerg er det lykkedes at få piger med indvandrerbaggrund til at gå til svømning. Både nydanske drenge og piger er blevet en del af klublivet, deltager i stævner og uddanner sig til trænere. Det kan nemlig sagtens lykkes at integrere nydanske børn i det danske foreningsliv, viser erfaringerne i Hovedstadens Svømmeklub, der har fundet sin egen opskrift på vellykket integration.

Læs her to artikler til baggrund om hvad vi gjort og hvordan en af pigerne fra projektet har uddanet sig til træner i Hovedstadens Svømmeklub. 

giano med EJM kvalifikation i hus i 200 m fri

Sådan! Giano Grillo kvalificerede sig søndag formiddag til EM for juniorer i Ungarn. Det kvalificerede løb var 200 m fri og tiden endte på 1.52.41, ca. et sekund under kravtiden og naturligvis ny personlig rekord med ca. 2 sekunder. Tillykke til Giano og trænerteamet: Olaf og Øyvind.

amalie mikkelsen sølv medalje i 50 m fly  maria grandt bronze medalje i 200 IM
Efter tre stævnedage ved det stærkt besatte internationale stævne, Danish Open, på Bellahøj er det indtil videre blevet til to medaljer. Sølv til Amalie Mikkelsen i 50 m fly i tiden 0.27.10 og bronze til Maria Grandt i 200 m IM i tiden 2.21.12.

j og am
Når Dansk Svømmeunion inviterer til DM’er og til Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, er der to personer, som vi kan være næsten hundrede procent sikre på at møde. To personer, som gerne smøger ærmerne op og tager fat, hvor der måtte være brug for hjælp. Og der ér brug for deres hjælp. Så de har travlt. Og alligevel bliver vi altid mødt af dem med smil på læben. Sådan er Anne Marie Zinck og Jørn Leth-Espensen nemlig. Vi bringer her et lille interview med de to fantastiske ildsjæle fra Hovedstadens Svømmeklub/HSK.

Interviewet er udarbejdet af Dansk Svømmeunion og artiklen er bragt i magasinet om Danish Open 2016.

135x118Danish-Open-Logo web 2

Afgørende OL-kvalifikationer på spil for de danske svømmere ved Danish Open og gode muligheder for landsholds- og internationale kvalifikationer for flere HSK-svømmerne. 

Udover de 19 svømmere fra Førsteholdet er en masse frivillige fra klubben også i gang i kulisserne for at få stævnet til at løbe rundt, og dermed for at skabe de bedste mulige rammer for de mange nationale og internationale topsvømmere. Læs her alt om stævnet, links til program, livestreaming, livetimming, billetkøb mm. 

Lørdag, 09 april 2016 21:34

Østdanske Årgangsmesterskaber 2016

Et blandet hold bestående af 27 svømmere fra både Årgang 2- og Årgang 1-holdene dystede i weekenden 8-10.april ved Østdanske Årgangsmesterskaber i Ringsted. Det blev til mange personlige rekorder og tre medaljer, heriblandt en af de vigtige holdkapmedaljer, som blev vundet i pigernes 4 x 100 m fri. På billedet ses fra venstre: Naja Thomsen, Sofie Maagøe, Johanne Hingebjerg, Signe Fich. Læs mere om stævnet herunder.
bronze i 4 x 100 m fri piger

Side 1 ud af 26

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort