HSK

BH ud_mod_haven

Aktivitetsliste og Sparta l

 Aktivitetslisten

Aktvitetslisten er en oversigt over alle aktiviteter i Konkurrenceafdelingen

Listen opdateres løbende, så man altid kan holde sig orienteret om kommende stævner, sociale arrangementer på de ekelte hold, fælles sociale arrangemeter og andres informationer til alle.

Derudover fremgår det af listen, hvem der er teamassistent for de forskellige arrangementer.

 

Aktivitetslisten

Du kan finde den seneste aktivitetsliste her - den er opdateret den 12. september 2014.

___________________________________________________________________________________________

Sparta løb

Hovedstadens Svømmeklub hjælper Løbeklubben Sparta til deres løb i København. Det gælder alle Spartas løb i løbet af et år lige fra 5 km. til Marathon, og det kan være både på hverdage og i weekender. 
Du kan se Spartas løbsliste her

Til Sparta-løbene er der mulighed for at tjene penge til svømmerne.

Vi får 100 kr. pr. time vi hjælper, og et løb varer mindst, hvad der svarer til tre timer. Man kan altså mindst tjene 300 kr. ved at hjælpe til et løb.

Opgaverne kan være vejvisere, vanddepoter, udlevering af frugt, varm kakao, brød mm.

På 1., 2. og 3. holdet tjener man penge til en svømmekonto, som oprettes til hver svømmer. Pengene kan bruges til at betale for træningslejre eller andre events.

På Talent- og Aspirantholdene går pengene til en fælles pulje for holdet, som kan bruges til sociale arrangementer.

Det er den Sparta-ansvarlige i klubben, der sørger for at samle det antal hjælpere, der skal bruges til et løb, og holder regnskab med, hvem der har hjulpet.

Det er personalet på klubbens kontor, der styrer konti, og det er dem I skal skrive til, hvis I vil bruge penge fra kontoen til en event.

Når kalenderåret starter bliver der sendt en mail ud til alle hold med Spartas løbskalender. I den kan I se, hvornår der er løb for et helt år. Som udgangspunkt skal vi hjælpe til alle løbene, og der er typisk brug for 10 personer pr. gang.

Hvis I har lyst til at samle penge til svømmekontoen eller til et socialt arrangement for holdet, skal I sende en mail til den Sparta-ansvarlige - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.-  Man skal være minimum 15 år for at være hjælper, og det er som udgangspunkt forældre og svømmere, der kan tilmeldes. I kan tilmelde det antal personer, som I har lyst til, men hvis der kommer flere tilmeldinger, end der er brug for, vil pladserne blive fordelt så, så mange svømmere som muligt får penge til kontoen.

Ca. 14 dage før hvert løb bliver der sendt en mail til alle hold, hvor det vil være muligt at tilmelde sig det enkelte løb. Der skal sendes en mail direkte til den Sparta-ansvarlige, hvis I vil hjælpe til løbet.

Et par dage før selve løbet sendes der informationer ud om mødested og tidspunkt.

 Hvis en svømmer stopper med at svømme i Hovedstadens svømmeklub, vil de penge, der eventuelt står på svømmekontoen, af skattetekniske årsager ikke kunne udbetales. Pengene vil tilfalde klubben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940