HSK

elite 993x250 tegning

Årgang 1

ÅRGANG 1

På Årgang 1 lægges der vægt på, at svømmerne "træner for at træne" og udvider deres træningsbevidsthed samt deres forståelse for egne præstationer og mål. Svømmerne rekrutteres fra klubbens Årgang 2 hold.

Der afholdes målsætningssamtale med svømmeren i begyndelsen af sæsonen og der følges op på denne løbende igennem sæsonen.  

På Årgang 1 forventes det at svømmeren kan tage ansvar i form af at melde afbud og arbejde selvstændigt med egen udvikling, hvorfor det er vigtigt, at forældrene lærer at træde tilbage og lade mest muligt af den sportslige og til dels praktiske dialog foregå mellem træner og svømmer. 

Svømmerne træner mellem 7-9 gange ugentligt efter individuel aftale med den ansvarlige træner, og det kræves, at man overholder den aftalte som er indgået mellem træner og svømmer. De mange ugentlige pas gør at både svømmere og forældre må være opsatte på at indrette og tilrettelægge hverdagen efter svømningen, altså prioritere træningen meget højt. Svømning er på Årgang 1 niveau er at betragte som en livsstil.

Læs mere under krav og betingelser.

Se svømmerne på holdet her.

 

Ansvarlig træner

Christoffer Jørgensen
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Assistenter

Julie Leth-Espensen
Nina Jørgensen
Stefan Corlin

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940