HSK

elite 993x250 tegning

Årgang 2

Årgang 2 er Hovedstadens Svømmeklubs tredjebedste konkurrencehold og er opdelt i to hold - et pigehold og et drengehold. Svømmerne er 10-13 år gamle og rekrutteres fra klubbens Talenthold.

På Årgang 2 lægges der vægt på, at svømmerne får "en forståelse for konkurrencesvømning" og tilegner sig en træningsbevidsthed samt forståelse for egne præstationer og mål.
Der afholdes målsætningssamtale med svømmeren i begyndelsen af sæsonen og der følges op på denne løbende igennem sæsonen.

På Årgang 2 tilfalder der også mere ansvar til svømmeren i form af at melde afbud og arbejde med egen udvikling, hvorfor det er vigtigt, at forældrene lærer at træde tilbage og lade mest muligt af den sportslige dialog foregå mellem træner og svømmer. 

Svømmerne træner op til 8 gange ugentligt efter individuel aftale med den ansvarlige træner, og det kræves, at man overholder den aftale, som er indgået mellem træner og svømmer. Mængden af ugentlige pas gør at både svømmere og forældre må være opsatte på at indrette hverdagen efter svømningen samt prioritere træningen højt.


Læs mere under krav og betingelser.
Se svømmerne på holdet her.

Ansvarlig træner

Anne-Marie Appelqvist / Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Assistenter

Mathilde Huss-Hansen
Oliver Hjeresen

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940