HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmere - oktober 2015

Udgivet 02. november 2015 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(8 vurderinger)

CorneliusOlsen2005
Månedens svømmere for oktober er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der nemlig også svømmere, som leverer en flot indsats hver eneste gang til træning og disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres gode arbejde.
Derfor kårer vi hver måned en svømmer på hvert hold, Aspirant- til og med Førstehold, som har gjort det ekstraordinært godt til træning.

Læs hvem der løb med disse flotte titler i oktober herunder. 

 

 

 

Sarah Holst 2006Aspirant Piger

Månedens svømmer er Sara Kaarup Andersen (2006) på Aspirant Piger. Grunden til at Sarah denne måned har fået prisen som månedes svømmer skyldes først og fremmest en stor indsats til træning, og derudover også Sarahs glæde ved svømning. Til hver træning er Sarah dygtig til at koncentrere sig og derfor har hun også et godt grundlag for at udvikle sig flot.
Fortsæt det gode arbejde, Sarah!

 

SimonVoldmester2007

Aspirant Drenge

Simon Voldmester (2007) blev månedens svømmer på Aspirant drenge! Simon er altid glad og har gåpåmod til træningerne, hvor han er er klar og koncentreret om at lære nye færdigheder. Det har resulteret i at hans teknik i specialt crawl og bryst er blevet rigtig god, alderen tager i betragtning.
Simon er, foruden at være en af de bedste til at høre efter, også opmærksom på at holse og sige farvel til hver træning.
Tillykke, Simon!

 

Haunstrup Kirstine2005Talent Piger

Månedens svømmer for Talent Piger er Kirstine Haunstrup Larsen (2005). Kirstine er en vaskeægte humørspreder og en rigtig god kammerat! 
Kirstine har 100% fremmøde og er altid top motiveret. Hun er i trænernes øjne en ægte racehorse, som holder farten og samtidig husker de tekniske elementer både til træning og til stævner. Derudover er Kirstine én som altid har en kreativ leg i ærmet, og god til at forklare sine holdkammerater, hvad det er, vi skal! Derfor er Kirstine månedens svømmer for Talent Piger!
Tillykke Kirstine, fortsæt det gode arbejde!

 

MikkelAndersen2005Talent Drenge

For oktober måned er det Mikkel Andersen (2005) som stikker af med den eftertragtede titel som månedens svømmer for Talent Drenge. Mikkel er en meget ambitiøs, smilende og sjov dreng som af hele sit hjerte elsker svømning. Til hver eneste træning stråler Mikkel som et lys, hvad enten det handler om at koncentrere sig om en øvelse eller om at snakke med sine træningsmakkere uden at trænerne lægger mærke til det.
Han er kendt for sin perfektionisme og nysgerrighed for hele tiden at forbedre sig og udvikle sin teknik, hvilket må sige at gi' pote. Mikkel er kendt bland hans trænere som en altid smilende, dygtig og glad svømmer som ofte stiller mange spørgsmål lige for at være helt sikker på at han har hørt korrekt, hvilket han 99% af gangene har :) Han har selvfølgelig 100 % fremmøde og er altid 100% tilstede og deltager aktivt i undervisningen. Godt gået, Mikkel!

 

MalouSoelberg2004Årgang 2 Piger

På Årgang 2 piger løber Malou Soelberg (2004) med titlen i oktobermåned. Malou har i løbet af efteråret skruet bissen på til træning, og presser sig selv hårdt hver gang - både i forhold til koncentration men også fysisk. Dette er en rigtig flot udvikling for Malou, som tidligere har haft tendens til at bakke ud eller lægge sig bagerst til træning - men dette sker ikke mere, da Malou til hver eneste træning arbejder hårdt for at komme forrest i flokken.
En rigtig flot arbejdsindsats af Malou, som aldrig beklager sig og altid kommer glad til træning. Tillykke!

 

CorneliusOlsen2005Årgang 2 Drenge

På Årgang 2 drenge løber holdets yngste mand med titlen - Cornelius Olsen (2005) får den velfortjente pris for oktober. Cornelius arbejder til hver træning koncentreret med at forbedre sin teknik og med at forbedre sin hastighed. Cornelius holder kontinuerligt et højt niveau i træningen, som gør at han altid får pulsen helt op at ringe når han bliver bedt om det - en flot indsats, som de ældre drenge kan lære meget af.
Derudover får Cornelius også prisen for at være en intelligent svømmer - selvom han ikke er mere end 10 år, så er Cornelius blandt de bedste til at bruge uret selv og til at svømme serier med startttider: rigtig godt klaret, når trænerne elsker at mixe startttiderne rundt i overgangene og gentagelserne og Cornelius altid ved præcis hvad tid de skal starte igen og hvad hans tid var på de sidste tre-fire gange 100m. Flot!
Tillykke, Cornelius!

 

MathiasVestergaard2001Årgang 1

Månedens svømmer på Årgang 1 er i oktober måned Mathias Vestergaard (2001) . Mathias har haft 100% fremmøde, arbejdet godt og koncentreret, samt leveret en god indsats på træningslejren og til sidste uges Distancestævne.

Herudover er Mathias en rigtig god holdkammerat og vigtig for et hold. Tillykke! 

 

Førsteholdet

Vera Staun HansenFørsteholdet has chosen Vera Staun Hansen as the swimmer of the month for October. 
Vera is a clear example of dedication and perseverance. Since the beginning of the season she's been working hard, barely missing any practice and committing to every workout at a really high level. She is not only training hard but smart as well. She is more focused on the things she needs to improve and this has been making a big difference in her performances already. 
She has also changed the events she used to swim (200 & 400) for the 100 and the 200 this season, and the results are starting to show up.
From the coaching staff, we would like to congratulate you for becoming the swimmer of the month. Tillykke! You've earned it! 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940