HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmere - november 2015

Udgivet 01. december 2015 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(5 vurderinger)

2004 jasmin 1

Månedens svømmere for november er blevet kåret.

Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner, er der nemlig også svømmere som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi månedens svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i november nedenfor.

JuliePhilipAspirant Piger

Aspirant Piger giver i denne måned titlen til Julie Philip (2007). Julie har i november være den sejeste pige på holdet, med den højeste fremmødeprocent og flot kvalitet til træning hver eneste gang på land og i vand. 
Udover den flotte indsats til træning så er Julie en sød og mild pige, som formår at skabet et godt sammenhold pigerne i mellem.
Så et kæmpe tillykke til Julie med titlen som månedens svømmer. Alle trænerne glæder sig til at se dig give den gas til Klubmesterskaberne :)

 

DanielCliffAspirant Drenge

Daniel Lund Cliff (2007) løber med titlen i november. Daniel får prisen på grund af kontinuerligt højt fremmøde og stor progression i sine tekniske færdigheder.
Daniel er meget bevidst om sine udfordringer hvilket gør, at han altid er opmærksom på hvordan han kan forbedre sig.
Stort tillykke, Daniel. 

 

 

JulianeLundsgaardTalent Piger

Månedens svømmer på Talent piger er i november Juliane Sarauw Lundsgaard (2006). 
Juliane har i den seneste tid virkelig knoklet til træning og det har gjort, at hun virkelig har udviklet sig. Derudover er Juliane altid interesseret i hvad hun kan gøre bedre for at rykke sit niveau.
Udover den gode træningsindsats, så har vi trænere også bemærket at Juliane er en som kan snakke med alle, at hun er god til at hjælpe andre og at hun altid bidrager med en god stemning til træning.
Stort tillykke, Juliane, og fortsæt det gode arbejde og det gode humør!

 

Talent Drenge

 

Årgang 2 Piger

2004 jasmin 1Titlen som månedens svømmer går i denne omgang til Jasmin Philip (2004). Jasmin har siden sommer haft et rigtig flot og rigtig højt niveau til træning, men i november er Jasmin begyndt at lægge afstand til de andre piger og træner hver eneste gang på et rigtig flot niveau: både teknisk og koncentrationsmæssigt.
Jasmin formår at gennemføre alle træninger med vanvittig god indstilling og med vanvittigt flotte krav til sig selv - hvilket betyder at selvom træningerne kan være lange, så falder Jasmins niveau ikke. En rigtig flot træningsindsats, et kontinuerligt højt træningsniveau og et altid stort smil gør det til en fornøjelse at være træner for Jasmin og derfor får hun prisen i denne måned.
Fortsæt det flotte arbejde, Jazz!

Årgang 2 Drenge

JoshuaSidebothamJoshua Sidebotham (2003) får titlen som månedens svømmer på Årgang 2 drenge. Joshua er relativt ny på holdet og har siden sin start på holdet gang på gang imponeret os trænere. Joshua har en vanvittig god indstilling til træning og springer aldrig over hvor gærdet er lavest - hvis en øvelse lige kan gøres lidt sværere eller lidt bedre, så er Joshua klar på udfordringen og fortsætter indtil den sidder i skabet. 
Joshua har allerede vist rigtig mange fremskridt, og med sin fine indstilling og sit altid gode humør så er vi ikke i tvivl om at han nok skal få mange successer fremover.
Flot arbejde, Joshua - og stort tillykke.

Årgang 1

 

Førsteholdet

Maria GrandtMaria Grandt is a great example of dedication and success. Maria comes to practice every day with a big smile, ready to take on any challenge we have ready for her - and she always does her very best.

After putting in the work, the results have shown and Maria has won two silvers (200 Breast and 200 IM) and two bronzes (50 Free and 4x 100 Medley) at the recent Danish Mesterskaber. 

Big congratulations on earning swimmer of the month!

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940