HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmere - december 2015

Udgivet 30. december 2015 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(1 Vurdering)

Jensen KonradMånedens svømmere for december er blevet kårede. 

Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte insats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i december nedenfor.

 Pedersen IsabellaAspirant Piger

Årets sidste titel som månedens svømmer bliver tildelt Isabella Pedersen (2007). Det er Isabellas første sæson på Aspirantholdet, men alligevel er hun en af de svømmere som har udviklet sig allermest, og er nu blandt de dygtigeste på holdet. Dette bunder i, at hun ikke accepterer andet end maksimal indsats uanset hvor trænernes opmærksomhed ligger, og samtidigt udstråler glæde ved træningen. Derudover er Isabella en rigtig god holdkammerat, hun er hjælpsom, og formår at skabe en god stemning på holdet. Vi er ikke i tvivl om at Isabellas udvikling kun lige er begyndt, og at hendes talent og vilje vil bringe hende langt i svømmekarrieren! Kanon godt gået, Isabella!

 

 

Jensen KonradAspirant Drenge

Månedens svømmer for Aspirant drenge er Konrad Funch Jensen (2007). Grunden til at Konrad skal have månedens svømmer i secember, er pga. hans evigt gode humør og gåpåmod. Hans indstilling til træningen og det at lære noget nyt, hvor Konrad altid er en af de svømmere der går forrest. Derudover går han på Aspirant Drenge også under navnet "Plankemesteren" da han har den bedste kropsholdning i planke og kan holde planken i over fem minutter (vi havde ikke tid til at fortsætte, hvorfor vi blev nødt til at stoppe ham).
Godt gået og tillykke!

 

høyer agneteTalent Piger

Månedens svømmer på Talent Piger for december er Agnete Høyer (2005). Agnete er en pige som altid kommer til træning med højt humør og overskud. Derudover er Agnete rigtig god holdkammerat, hun hjælper altid de andre på holdet, hvis der er noget de er i tvivl om.
Agnete har den seneste tid arbejdet rigtig meget med at forbedre sit benspark, og det har virkelig givet pote, hun har virkelig forbedret sig helt vildt meget. Agnete giver sig altid 100 % til træning, og gør sit yderste for at forbedre sig. Stort tillykke, fortsæt det gode arbejde!

 

Slot MatthiasTalent Drenge

Stort tillykke til Matthias Slot (2005) som blev decembers svømmer på Talent Drenge. 
Mathias har udvist stor træningsglæde og har udviklet sig utrolig meget. Mathias er altid god til at hjælpe de andre på holdet. Der bliver ikke stillet nogle spørgsmål fra Mathias side når der skal svømmes hårdt eller langt, men der bliver derimod bare knoklet på! Derfor er Mathias månedens svømmer. 

 

 

Årgang 2 Piger

Barmann MayaTitlen går i december til Maya Hatting Bärmann (2004).
Maya har vist superhøjt niveau de sidste par måneder og hendes indstilling til træning er kun blevet bedre og bedre. Maya tager alle udfordringer med et smil og er altid klar på at presse sig selv i vandet - hvor mange kan have en tendens til at lade kvaliteten falde i den sidste halvdel af træningen, så er det som om at Maya bare bliver bedre og bedre, jo længere mere varm hun bliver. I decembermåneds 2-kilometers test viste Maya rigtig gode fremskridt og satte alle de andre piger grundigt på plads med over halvandet minut ned til nummer to.
Stort tillykke og fortsæt det gode arbejde..

 

Årgang 2 Drenge

Weiss NoahKI december måned er det holdets suverænt bedste holdkammerat, som får titlen: nemlig Noah Koefoed Weiss (2003). Noah har hele måneden bidraget til en utrolig god og glad (jule)stemning på holdet, samtidig med at han har sørget for at der var orden på tropperne under selve træningen.
Noah er nemlig rigtig god til at komme med opbakkende ord og støttende tilråb, samtidig med han selv laver en supergod indsats. Noah springer ikke over hvor gærdet er lavest og er meget perfektionistisk i sin tilgang til træningen: han øver og øver og øver indtil han kan det, og han hjælper gerne andre med at øve deres eller komme med feedback.
Stor ros for dit gode humør og din koncentrerede tilgang! Tillykke.

 

Årgang 1

Månedens svømmer i december fra Årgang 1 er Mia Lindberg (2003). Mia har med et stort fokus og masser af slid rykket sit niveau betragteligt. Både i træningen er det blevet til store forbedringer, hvor både teknikken og farten i alle fire stilarter er steget i niveau. Og til det seneste stævne (Østdanske årgangsmesterskaber) overraskede Mia trænerne, sig selv og konkurrenterne da hun fra næstbedste heat vandt en sølvmedalje i 400 fri. Et godt bevis på at træningsniveauet er steget den seneste tid.
Udover den sportslige fremgang, så er Mia også altid glad og i godt humør. Det gode humør smitter af på resten af holdet. Og Mia er kort sagt en rigtig god holdkammerat.Tillykke med titlen som månedens svømmer!

 

Thomsen JesperFFørsteholdet

Førsteholdets swimmer of the month is Jesper Frost Thomsen. Jesper has been chosen for his commitment to the team by putting in a great performance at DM-H, where he was also named captain of the team. Jesper is a clear example of dedication to the sport and thanks to that he's becoming better week after week. Tillykke Jesper!

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940