HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmere - januar 2016

Udgivet 31. januar 2016 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(3 vurderinger)

Fode Troels2004Årets første omgang månedens svømmere er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i januar nedenfor.

 

 

Mortensen CamillaGrøn

Aspirant Piger

Denne måned har det ikke været nemt at finde ud af hvem der skulle gå med titlen som månedens svømmer, da mange har gjort sig fortjent til den. Dog var alle tre trænere enige i, at den denne måned skulle gå til Camilla Grønbjerg Mortensen (2007).
Camilla har gennem sæsonen lyttet til trænernes feedback, og er derfor blevet en rigtig god holdkammerat, lytter meget bedre efter, og er blevet en dygtigere svømmere. Vi er meget glade for at Camilla er en del af holdet. Tak for indsatsen og tillykke med titlen! 

 

berg FelixholkenfeldtAspirant Drenge

 

Møller MathildeTalent Piger

Månedens svømmer for Talent Piger i januar er Mathilde Møller (2007). Mathilde har i denne måned haft et rigtig godt træningsniveau. Mathilde har især været god til at tage imod udfordringer uden at tøve samt holde koncentrationen til alle træningspas.
Mathilde er en utrolig glad pige og hendes humør smitter ikke kun af på resten af holdet, men også på os trænere. Fortsæt den gode indstilling og det gode humør – Tillykke Mathilde!

 

 

Barlebo KarlKorfix2006Talent Drenge

Stort tillykke til Karl Korfix Barlebo (2006).
Karl er altid veloplagt når han møder op til træning. Selvom der skal svømmes hurtigt har Karl altid overskud til at smile og få de andre til at yde deres bedste.
Karl er virkelig blevet god til at koncentrere sig, når der skal svømme teknikserier, og det kan virkelig ses, så bliv ved med det. Tillykke, Karl!

 

Årgang 2 Piger

Hove RonjaIuoCan

Ronja Hove (2005) er det klare valg som månedens svømmer på Årgang 2 Piger. Ronja får titlen for at være holdets suverænt mest grundige og koncentrerede svømmer - Ronja bruger hvert sekund af træningen fornuftigt uden at fjolle, uden at tabe koncentrationen og uden at lade en chance for at forbedre og udvikle sig gå forbi hende.
Ronja er altid koncentreret og grundig på land og udfører alle øvelser til perfektion hver gang. En superflot og beundringsværdig indstilling og modenhed for så ung en pige.
Tillykke, Ronja!

 

Årgang 2 Drenge

Fode Troels2004I januar tager Troels Fode (2004) prisen som månedens svømmer på Årgang 2 Drenge. Troels er siden august gennemgået en stor udvikling - både fysisk og mentalt. Den store udvikling skyldes primært Troels' enormt stædige natur, som han bruger superkonstruktivt i den daglige træning; Troels øver og øver og øver indtil de forskellige rettelser bliver automatiserede bevægelser, og hans ihærdighed overfor at lære nyt gør at Troels siden nytår allerede har imponeret os trænere med sin fremgang i de forskellige stilarter. Troels fortjener derfor stor ros for den flotte indsats han laver til alle ugens 7 træningspas. Flot og tillykke!

 

Årgang 1

Månedens svømmer på Årgang 1 er Bertram Dreyer Riis (2002). Bertram har den seneste måned  holdt sit tårnhøje træningsniveau. En altid grundig og hård indsats hvor Bertram har en evne til at fordybe sig i det tekniske, som har resulteret i en flot teknisk fremgang. Når der skal trykkes til den er Bertram også på højt niveau. Bertram er en svømmer og person som "trækker vejret ned i maven". Rolig og selvsikkert går han til hårde og svære opgaver. Perfektionisme, vedholdenhed og fordybelse er kendetegnende for Bertram.  
Udover det sportslige niveau og den gode træningsindsats, så er Bertram en fantastisk god holdkammerat - kort sagt; en rigtig Kaptajn! Stort tillykke og fortsæt det gode arbejde!

 

Førsteholdet

Wedekind TimonFørstehold coaching staff has chosen Timon Wedekind as swimmer of the month for January. After a rough winter season where things didn't go the way he wanted, Timon has managed to turn things around and find the right motivation to find his way to success. 
Both Øyvind and Olaf, are happy to see that Timon is back on track and hungry for improving again. It's good to see a veteran swimmer of the team with that mindset. Keep it up, Timon! 

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940