HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmere - februar 2016

Udgivet 01. marts 2016 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(3 vurderinger)

Månedens svømmere i februar er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i februar nedenfor.

 

bøgeskov annadicteAspirant Piger

De sidste to måneder har Anna Dicte Bøgeskov (2007) udviklet sig helt ekstraordinært mentalt, og i høj grad udvist koncentration, fokus og disciplin til træning.
Det har betydet at hun også er blevet dygtigere til at svømme, og fortsætter hun på denne måde, kan vi kun glæde os over hvilke følger det vil give fra sig.
Hele trænerteamet takker for indsatsen!

 

klarskov linusAspirant Drenge

Månedens svømmer for februar på det seje Aspirant Drengehold blev Linus Klarskov (2007).
Linus er en svømmer som altid er glad og god til at høre efter. Han bliver derudover omtalt af de andre drenge som en god kammerat og han er altid med på at lave sjov men husker også på det vigtige i at lytte. Han er ofte en af de drenge der går forrest i landtræning, hvilket vi trænere er meget glade for. Linus balancerer derfor rigtig fint mellem sjov, ballade og engagement. 

 

Maagøe MatildeTalent Piger

Månedens svømmer på Talent Piger for februar måned er Matilde Maagøe (2007).
Matilde er en pige, som altid møder glad og smilende op til træning og holder det gode humør højt, lige meget om hun bliver præsenteret for en lidt hård serie eller en sjov leg. Dertil er Matilde en pige som altid giver den gas til træning og stævner – og har virkelig vist fart over feltet til stævnerne i februar.

Fortsæt med det gode arbejde og det høje humør, Matilde! Tillykke.

 

Talent Drenge

 

 

Årgang 2 Piger

Callesen Olivia

Månedens svømmer på Årgang 2 piger er Olivia Callesen (2004). 
Olivia er komemt godt ind i det nye år - udover et eksemplarisk fremmøde og et eksemplarisk humør, så har Olivia på det seneste vist en rigtig god udvikling i sin evne til at modtage og arbejde med feedback. Olivia er blevet rigtig dygtig til at fysisk omsætte mundtlig feedback, hvilket har betydet hun at hun allerede har rykket sig teknisk, i især crawl og rygcrawl.
Stort tillykke, OC - fortsæt det flotte arbejde.

 

Årgang 2 Drenge

Fuhrmann JetLee

Månedens svømmer i februar er Jet Lee Fuhrmann (2004). Jet har hele sæsonen haft et godt træningsniveau men i denne måned har han gjort sig særligt bemærket med sin evne til at koncentrere sig og levere et højt niveau i længere tid ad gangen. 
Jet har også været dygtig til at arbejde med detaljer på egen hånd og har derudover været skarp til at analysere sin egen indsats og potentielle indsatsområder, når han er blevet bedt om det. Stor ros for så moden og flot en indsats - tillykke!

 

Maagøe Sofie02

Årgang 1

Månedens svømer på Årgang 1 i februar måned er Sofie Maagøe (2003).
Sofie har arbejdet meget flot og koncentreret. Særligt på træningslejren med Førsteholdet viste Sofie helt nye takter i træningen, hvor hun med et stort smil gik til selv de sværeste opgaver. Udover den gode indsats så har Sofie et smittende humør, som hele holdet nyder godt af.

Tillykke med titlen som månedens svømmer. 

  

 

 

 

Calveras Marc

Førsteholdet

The coaching staff has decided to pick Marc Calveras as the swimmer of the month for February.
Marc came all the way from Spain to join and train with HSK back in October and he has competed with us through all these months.
Thanks to his good working ethic; always doing his best and never complaining, always being positive and having a smile for the rest of his teammates, together with him making an extra effort to take better care of himself both by eating and sleeping better, Marc has earned swimmer of the month. Felicidades, Marc!

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940