HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmer

Udgivet 12. maj 2016 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(3 vurderinger)

Månedens svømmer aspirant piger Så er månedens svømmer igen kåret på alle HSKs konkurrencehold. De kårede svømmere får, udover æren, en begrundelse fra deres træner og et flot diplom. Tillykke med titlen til alle svømmerne.

Aspirant drenge

Felix blev månedenssvømmer for det vilde hold. Det blev han i tæt opløb med flere andre svømmere. Felix gør sig dog specielt fortjent til prisen, da han altid er glad, motiveret for at lære nyt og samtidig er en god kammerat. Felix´s store passion for svømning har indtil videre gjort ham til en af de bedste Aspiranter og hvis han bliver ved med at have sit gode humør, fantastiske humor og store drivkraft kan han nå langt. Stærkt gået!

Månedens svømmer aspirant drenge

Aspirant piger

I april har aspirant-pige-teamet valgt Alma Bløcher (2008) som månedens svømmer.
Alma har siden starten af sæsonen vist kanon godt kammeratskab, god stabilitet mht fremmøde og udvikling - derudover er Alma helt ekstraordinært moden og selvstændig givet hendes unge alder. Da hun tilmed er rigtig god til at tage trænernes feedback til eftertanke, har hun derfor i løbet af sæsonen udviklet sig rigtig meget både som svømmer, men også socialt på holdet. Vi håber at du vil fortsætte på samme måde fremover! Stort tillykke!

Månedens svømmer aspirant piger

Talent drenge

Er gået til Gustav Steen Andersen (2006). Gustav har virkelig udviklet sig godt. Gustav er blevet god til at overføre de tekniske ting vi arbejder med over til svømning. Gustav er ikke bange for at presse sig selv for at yde det bedste han kan.

Månedens svømmer talent drenge

Talent piger

Månedens svømmer for talent piger i April måned er Ditte Jensen. Ditte er en svømmer som altid koncentrerer sig til træning. Hun har en utrolig viljestyrke og en lyst til at blive ved med at forbedre sig. Særligt har Ditte arbejdet hårdt på at forbedre sit brystbenspark, som i den grad os har givet pote. Til DM i konkurrencelivredning gav Ditte den gas og det betalte sig i den grad, for hun kom hjem med hele 3 medaljer, hvoraf den ene var af guld i 50 m crawl med finner. Ditte har alt i alt virkelig haft en god måned, hvor hun i den grad har knoklet. Tillykke Ditte - fortsæt det gode arbejde.

Månedens svømmer talent piger

ÅRGANG 2 PIGER

På Årgang 2 Piger er det Jasmin Egeskov Andersen (2005), der får titlen. Jasmin har gennem hele april måned trænet utroligt koncentreret. Hun har formået at være 100% fokuseret på sin egen teknik, sin egen svømning og på at udføre landtræningsøvelser helt korrekt. En rigtig flot udvikling i Jasmins indsats, som vi trænere er glade for at se - stort tillykke, Jasmin!

Årgang 2 drenge

På Årgang 2 Drenge bliver Joshua Sidebotham (2003) månedens svømmer.Joshua får prisen for at være den suverænt mest perfektionistiske og arbejdsomme svømmer på holdet. Joshua sætter barren højt og lader sig ikke blive ledt af omveje – hans tilgang til hver eneste træning og hver eneste serie erimponerende og han har i april måned vist at han benhårdt kan arbejde mod sinemål, uden at miste lysten og motivationen selvom fremgangen ikke kommer ligemed det samme. Stor ros fra trænerne, som spår gode ting for ham. Tillykke!

Årgang 1

Månedens svømmer på årgang 1 er Hannah Hoesch (2003). Hannah har arbejdet fokuseret med sin teknik, særligt i crawl og hertil har Hannah arbejdet godt hver eneste træningspas. Hannah er utrolig flittig og er i april måned blevet optaget på Bellahøj skoles elite/svømmelinje. Herudover er Hannah en god holdkammerat som både bidrager til et godt socialt miljø på årgang 1. Stort tillykke!

Førsteholdet

Førstehold has chosen Giano Grillo as their swimmer of the month. Giano managed to reach his goal to qualify for the European Junior Championships that will be held in Hungary. He did that in the 200m Freestyle in an impressive time of 1.52.41, improving nearly two seconds his personal best and swimming 1 second under the European cut that the Danish Swim Union had decided to qualify for the team. Together with his excellent performance at Danish Open, Giano has shown a lot of maturity during the last months, bringing his training to a new level. He's a good example for the rest of the team and someone the young swimmers from HSK should look up to. Congratulations Giano! Keep up the good work!

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940