HSK

bh tavle_pool

Fine internationale medaljer til Giano og Amalie fra Førsteholdet

Udgivet 31. maj 2016 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(4 vurderinger)

amalie med medalje til em masters i london 2016 v2
I weekenden var både Giano Grillo og Amalie Falck-Schmidt til vigtige stævner uden for landets grænser. Amalie vinder sølv ved EM for masterssvømmere og Giano vinder bronze ved Vienna International Swim Meet.

Amalie deltog i sidste uge ved EM for masterssvømmere i London. Det gik rigtig godt for Amalie. Bedst gik det i 200 m bryst, hvor Amalie svømmer en sølvmedalje hjem i tiden 2.42.72 – kun lidt over hendes bedste tid.

amalie med medalje til em masters i london 2016

EM for masterssvømmere, der blev afviklet i det Olympiske bassin fra 2012, er et gigantisk Europamesterskab med mange tusinde deltagere. En mastersvømmer skal være over 25 år, og konkurrerer i forskellige aldersgrupper.

giano efter løbet

Giano Grillo var med juniorlandsholdet til EM-forberedelsesstævne i Wien. Giano er udtaget til EM for juniorer der afvikles i Ungarn senere på sommeren. Ved stævnet i Wien leverer Giano, på trods af at være i en virkelig hård træningsperiode, meget solide resultater. Således slutter Giano på favoritdistancen, 200 m fri, på en bronzemedaljeplads i tiden 1.54.76. Det bliver spændende at følge Giano frem mod EM for juniorer i Ungarn i juli måned. 

 giano på blokken

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940