HSK

bh tavle_pool

Månedens svømmer - maj 2016

Udgivet 07. juni 2016 Skrevet af i Elitesvøm
Vurder denne artikel
(4 vurderinger)

Årgang 1Så er månedens svømmer igen kåret på alle HSKs konkurrencehold. De kårede svømmere får, udover æren, en begrundelse fra deres træner og et flot diplom. Tillykke med titlen til alle svømmerne.

Aspirant piger

Månedens svømmer for maj er Alvilde (2008). Hun har siden hun startede på holdet altid vist glæde ved træningen, især i vandet, og det har været med til at skabe en positiv og motiveret stemning på holdet. Når man er barn skal man nogle gange igennem nogle kampe som andre børn har nemmere ved at komme igennem end andre. Sådan en har Alvilde været igennem, da hun havde svært ved at deltage i træningen uden forældrenes tilstedeværelse, og dette projekt er nu lykkedes. Vi ved at der er blevet krydset mange grænser. Det vil trænerteamet gerne kvittere for, og takker mange gange for engagementet. Tillykke med titlen :-)

Aspirant drenge

Månedenssvømmer på Aspirant Drenge er Simon. Simon har stort gåpåmod, er altid meget koncentreret og lyttende. Det er konkret kommet til udtryk under denne månedens evolutionslege, hvor Simon er den svømmer, som med størst fokus og engagement forsøger at blive opgraderet og derved få lov til at lave nye øvelser. Den ild som Simon har, oplever vi trænere som værende meget positiv, selvom Simon nogle gange går så meget op i svømning, at han må gå ked af det fra træningen. Det viser noget om hvor meget han brænder for det og heldigvis er det sjældent han bliver så ked af det. Simon er desuden en god kammerat på Aspirant Drenge.

Talent piger

Månedens svømmer for Maj måned for talentpiger er Charlotte Dreyer Riis. Charlotte har den seneste måned virkelig knoklet til træning, og har været enormt grundig med sit tekniske arbejde. Charlotte er inde i en rigtig god periode, hvor hun bare bliver ved med at udvikle sig. Derudover er Chalotte os en rigtig god holdkammerart, som er støttende over for sine holdkammerarter både til stævner og træning – Hun bidrager i den grad til den positive stemning på holdet! Tillykke Charlotte - Fortsæt det gode arbejde! 

Årgang 2 piger

Rebecca Petersen (2005) er månedens svømmer. Hun får titlen fordi hun i maj måned har trænet rigtig flot og koncentreret. Rebecca har siden sæsonstart gennemgået en rivende udvikling, og hun er nu begyndt at stole på sig selv og på at træne meget koncentreret, hvilket betyder at hun er begyndt at trække fra de andre i træningen. Stort tillykke, Rebecca!

Årgang2 (1)

Årgang 2 drenge

På Årgang 2 Drenge er det Tobias Gammelvind (2004) som får titlen i maj. Tobias har svømmet meget koncentreret og vedholdende. Tobias har udnyttet hver en chance til at finjustere sin teknik, hvilket har betydet at Tobias er gennemgået en flot teknisk udvikling på meget kort tid som allerede har givet ham gode resultater. Stor ros for den gode og opsøgende indsats, det er virkelig sejt!

Årgang 1 piger

Månedens svømmer i maj måned er Clara Carlquist (2003). Clara har kæmpet som en besat til hvert eneste træningspas – både når der har skule arbejdes hårdt, men Clara har også været god til at arbejde med en af hendes større udfordringer nemlig starter og vendinger – her har Clara hævet sit niveau markant. Clara er også altid veloplagt til træning og prioriterer sin svømning meget højt. F.eks. sagde Clara nej tak til at tage med klassekammeraterne på lejrskole for at forberede sig bedst muligt til DÅM-L i Helsingør. Hertil er Clara en god holdkammerat som er med til hæve niveauet på humøret og træningsmæssigt. Stort tillykke!

Årgang 1

Førsteholdet

Førstehold has chosen Amalie Falck-Schmidt as their best swimmer of the month. Amalie has participated at the Europeans Master Championships in London placing 2nd in the 200m Breast and 6th in the 50m and 100m Breast. She also broke the Danish and Nordic record in the 100m and 200m breast. Team captain, she's a great example and role model for everyone at Førstehold.From the coaching staff we want to congratulate Amalie for her great job. Tillykke!!!

Førsteholdet

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940