HSK

bh tavle_pool

Anne-Marie Appelqvist

Anne-Marie Appelqvist

Torsdag, 31 marts 2016 06:08

Månedens svømmere - marts 2016

Wara Betty2016

 

Månedens svømmere i marts er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i en travl marts måned.

 

Tirsdag, 01 marts 2016 22:30

Månedens svømmere - februar 2016

Månedens svømmere i februar er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i februar nedenfor.

Søndag, 31 januar 2016 16:43

Månedens svømmere - januar 2016

Fode Troels2004Årets første omgang månedens svømmere er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i januar nedenfor.

Onsdag, 30 december 2015 04:00

Månedens svømmere - december 2015

Jensen KonradMånedens svømmere for december er blevet kårede. 

Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der også svømmere, som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte insats og derfor kårer vi hver måned en svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i december nedenfor.

Tirsdag, 01 december 2015 12:44

Månedens svømmere - november 2015

2004 jasmin 1

Månedens svømmere for november er blevet kåret.

Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner, er der nemlig også svømmere som gør det rigtig godt hver eneste dag til træning. Disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres flotte indsats og derfor kårer vi månedens svømmer på Aspirant- til og med Førsteholdet, som har gjort det ekstraordinært godt i den forgangne måned.

Læs hvem der løb med de flotte titler i november nedenfor.

Mandag, 30 november 2015 08:44

Dobbelt sejr i Miniturneringen igen

FullSizeRender-4

Søndag d. 29.november var 16  svømmere fra klubbens Årgang 2 og Talenthold afsted for at kæmpe i Miniturneringens andet stævne. Det blev endnu en gang til guld til begge hold fra Hovedstaden. 

 

 

 

 

Mandag, 23 november 2015 11:00

Vigtig sejr til Hovedstaden

DualMeet 3Lørdag d. 21.november leverede klubbens årgangssvømmere en overraskelse af de større!

 

  

 

IMG 0930

I weekenden 31.oktober-1.november var 57 svømmere fra klubbens Årgang 2 og Talenthold klar til start ved de Regionale Årgangsmesterskaber Gr.2+3 for Sydsjælland. Det blev til hundredevis af nye personlige rekorder og rigtig mange podieplaceringer for svømmerne. Læs mere om de flotte resultater herunder.

 

Mandag, 02 november 2015 11:00

Månedens svømmere - oktober 2015

CorneliusOlsen2005
Månedens svømmere for oktober er blevet kåret. Udover at hylde de svømmere, som gør det godt til stævner er der nemlig også svømmere, som leverer en flot indsats hver eneste gang til træning og disse svømmere fortjener ligeså meget ros for deres gode arbejde.
Derfor kårer vi hver måned en svømmer på hvert hold, Aspirant- til og med Førstehold, som har gjort det ekstraordinært godt til træning.

Læs hvem der løb med disse flotte titler i oktober herunder. 

 

2004PigerneÅrgang 1 har haft en god opstartsperiode. Holdet har netop færdiggjort første træningscyklus, hvor der er blevet arbejdet hårdt, koncentreret og stabilt. I sidste uge var holdet i Kalundborg på en 6 dages træningslejr - og igen var Å1'erne gode i træningen. Det hårde arbejde blev også belønnet i weekenden, da holdene deltog i Taastrup svømmeklubs distancestævne. Årgang 2 var ligeledes hjemvendt fra træningslejr og de ældste svømmere fra dette hold deltog i stævnet – nogle for at få øvet deres kompetencer på mellemdistancerne, og andre for at prøve kræfter med løbene for første gang.

Side 1 ud af 7

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940