HSK

Organisering af forældre og frivillighedsarbejdet

frivillighed til dmbeskåret

Konkurrencesvømningen i Hovedstadens Svømmeklub er baseret på involvering og støtte fra forældre til alle aktive konkurrencesvømmere i klubben.

Det betyder meget lavpraktisk, at der i løbet af året er behov for at alle forældre giver en hånd med. Det kan være som official, som stævnehjælper, stævneleder, arbejdsgruppe- eller udvalgsmedlem, bestyrelsesarbejdet med meget mere.

Vi tillader os ofte at kontakte forældre til konkurrencesvømmere direkte med henblik på involvering i klubbens konkurrencearbejde.

Arbejdet er organiseret via en række arbejdsgrupper og et overordnet konkurrenceudvalg. Arbejdet i arbejdsgrupperne er meget bevidst gjort konkret og overskueligt, samt med mulighed for at vælge en arbejdsgruppe efter interesseområde. Det er centralt, at alle konkurrencehold er repræsenterede i arbejdsgrupperne.

Deltager du ikke allerede i arbejdet med at hjælpe dine børn til gode og stærke oplevelser i deres fritid, skriv da til formand for konkurrenceudvalget Mogens Frost Jensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til klubdirektør Lars Sørensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940