HSK

elite 993x200 staevne

Til nye


Velkommen til Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling

I Hovedstadens Svømmeklub vil vi ikke bare være Danmarks bedste svømmeklub, men også Danmarks stærkeste idrætsforening. 

Hvordan vi opfylder den vision, og hvilke forventninger vi har til forældre og svømmere,  kan du læse lidt mere om her.

 

Konkurrenceafdelingens velkomstfolder: hent her.

I Hovedstadens Svømmeklubs konkurrenceafdeling arbejder vi for at skabe de bedste rammer for udvikling af dygtige svømmere, som på sigt kan gøre sig gældende på det højeste nationale og internationale niveau, og for enkelte svømmere at opnå kvalifikation til internationale mesterskaber.

For at sikre disse gode rammer, arbejder vi efter en rød tråd, som binder vores hold og vores træningsindhold sammen. Denne tråd kalder vi vores langsigtede udviklingsmodel – og det gør vi, fordi det er udviklingen af svømmerne der er det centrale.

Vi lægger vægt på at svømmerne lærer at tage ansvar for deres egen svømning, at de er positive omkring træning og stævner, og at der er et godt miljø på og omkring holdene, hvor alle svømmerne bidrager og føler sig hjemme.

At blive konkurrencesvømmer kræver typisk en del tilvænning. Fra at svømning ikke har fyldt så meget, og hvor der også var tid til andre fritidsaktiviteter, vil svømningen nu gradvist fylde mere. Der bliver stillet krav – flere ugentlige træningspas, stævnedeltagelse og stort engagement hos både svømmere og forældre.

 

Konkurrenceafdelingens retningslinjer for oprykning mellem holdene: hent her.

Ikke alle svømmere, der starter på Aspirantholdene, kommer hele klubbens udviklingspyramide igennem og når op på Førsteholdet, og der får en karriere som seniorsvømmer. Hver gang en gruppe af svømmere aldersmæssigt bliver klar til at rykke op, vil der være svømmere, der takker nej til tilbuddet, og der vil være svømmere, som, vi i klubben vurderer, ikke er egnede til at rykke op. Man er altså ikke automatisk sikret en plads på sit hold eller på holdet over.

Alt dette kan du læse mere om via ovenstående link til retningslinjerne for oprykning. 

 

Dansk Svømmeunions 10 bud til forældre

Læs dem her : hent her.

 

Børneattester

Som følge af ny lovgivning om børneattester har Konkurrenceudvalget besluttet, at alle forældre, der deltager i træningslejre, stævner og andre aktiviteter med overnatning, skal indsende en børneattest.

Det fremgår således af den nye lovtekst, at foreninger nu også skal indhente børneattest hos politiet på personer, der som led i udførelsen af deres opgaver færdes fast blandt børn under 15 år, og derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med disse børn.

For at få en børneattest er det nødvendigt, at man giver en samtykkeerklæring til Hovedstadens Svømmeklub, som efterfølgende indsender erklæringen til politiet.

Blanketten kan hentes og udfyldes med navn og adresse på nedenstående link - inden attesten udskrives og underskrives.

- http://www.politi.dk/NR/rdonlyres/D45547E8-5DF6-4B39-B33F-7DE6BEDF84E8/0/P274_0905.pdf

Børneattesten SKAL underskrives under - Samtykkeerklæring - inden den sendes med almindelig post eller afleveres på kontoret til Trine - Damsøbadet - Sønderjyllands allé 6, 2000 Frederiksberg

Vi håber selvfølgelig, at alle forældre vil tage godt imod den nye ordning, som hidtil kun har omfattet alle ansatte og trænere i klubben.

Yderlige oplysninger om børneattester - https://www.borger.dk/Sider/Boerneattester.aspx

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub København
Bellahøjvej 1-3
2700 Brønshøj
Tlf.: 3871 0940