Smil

Skrevet af Allan Nyhus i Foreningen
29 Apr 2016

pigestævne 2015 til web

Klubdirektør Lars Sørensen uddyber i en mail til klubbens medlemmer, hvorfor vi arbejder i Tingbjerg, hvad vi gør og hvad vores fremadrettede planer er med indsatsen i Tingbjerg.

Skrevet af Lars Sørensen i Foreningen
27 Apr 2016

Mona Ouerghemi portrætfoto lav opløsning
I Tingbjerg er det lykkedes at få piger med indvandrerbaggrund til at gå til svømning. Både nydanske drenge og piger er blevet en del af klublivet, deltager i stævner og uddanner sig til trænere. Det kan nemlig sagtens lykkes at integrere nydanske børn i det danske foreningsliv, viser erfaringerne i Hovedstadens Svømmeklub, der har fundet sin egen opskrift på vellykket integration.

Læs her to artikler til baggrund om hvad vi gjort og hvordan en af pigerne fra projektet har uddanet sig til træner i Hovedstadens Svømmeklub.

Skrevet af Lars Sørensen i Foreningen
15 Apr 2016

j og am
Når Dansk Svømmeunion inviterer til DM’er og til Danish Open i Bellahøj Svømmestadion, er der to personer, som vi kan være næsten hundrede procent sikre på at møde. To personer, som gerne smøger ærmerne op og tager fat, hvor der måtte være brug for hjælp. Og der ér brug for deres hjælp. Så de har travlt. Og alligevel bliver vi altid mødt af dem med smil på læben. Sådan er Anne Marie Zinck og Jørn Leth-Espensen nemlig. Vi bringer her et lille interview med de to fantastiske ildsjæle fra Hovedstadens Svømmeklub/HSK.

Interviewet er udarbejdet af Dansk Svømmeunion og artiklen er bragt i magasinet om Danish Open 2016.

Side 1 ud af 19