08 Jun 2016

Sommeren nærmer sig og foreningsdanmark har overstået de årlige generalforsamlinger. Men har de traditionelle generalforsamlinger udspillet deres rolle i dagens foreningsdanmark? Er generalforsamlingerne bare et nødvendigt onde, hvor Tordenskjolds soldater, kan få bekræftet de beslutninger, da allerede har aftalt på bestyrelsesmødet? Skal man bare holde generalforsamlingen så kort præcis som muligt eller skal man udvikle den og igen gøre den til en festdag med mange deltagere, en livlig debat og kampvalg? Eller skal man afskaffe generalforsamlingen og finde på noget helt andet?

06 maj 2016

Af Allan Nyhus, formand Hovedstadens Svømmeklub

Stor var (og er) forargelsen blandt ledende politikere og debattører, da historien om vores kønsopdelte svømmetilbud for 5-15 årige piger, ramte æteren igennem Berlingske Tidende.

At der kom kritik, har ikke undret mig, men det har omfanget. Jeg hæfter mig dog ved, at det eneste vi er blevet mødt med fra kritikerne er trusler om forbud, at vi bidrager til nyracisme, kvindeundertrykkelse og middelalderlige tilstande i svømmehallen.

Kritikerne har efter min opfattelse, været helt ude på det retoriske overdrev og samtidig har Ikke én eneste af kritikerne anvist konstruktive løsninger eller nye veje. Hvad er kritikernes løsninger ud over forbud og fordømmelse?

18 Mar 2016

Herunger følger formandens beretning 2015 for Hovestadens Svømmeklub:

I det forløbne år, har vi truffet en række principelle beslutninger, der vil få afgørende indflydelse på fremtidens HSK. Beslutninger der alle vil forme HSK i en positiv retning.

Det man ikke kan købe

Den første jeg vil tale om, ligger direkte i forlængelse af min beretning fra sidste år. Der talte jeg om det, man ikke kan købe.

Tagget under

Side 1 ud af 6