Smil

Vurder denne artikel
(0 vurderinger)

paragraf-tegn1
Hermed følger endelige dagsordner til generalforsamlinger i Hovedstadens Svømmeklub, Frederiksberg, Hovedstadens Svømmeklub, København og Hermes Svømmefond.

Generalforsamlingerne starter kl. 18.00 den 24. marts med oplæg fra Dansk Svømmeunions direktør, Pia Holmen. Pia vil tale om EM på kortbane og kravene til en moderne idrætsforening.

Generalforsamlingerne finder sted i Frederiksberg Hallerne, Jens Jessensvej 20, Frederiksberg. Alle medlemmer af klubben, ansatte og forældre er inviterede.

Programmet er sådan her:

Kl. 18.00: Oplæg ved Pia Holmen, direktør i Dansk Svømmeunion

Kl. 19.00: Generalforsamling i Hovedstadens Svømmeklub, Frederiksberg og Hovedstadens Svømmeklub, København

Kl. 20.00: Generalforsamling i Hermes Svømmefond

Kl. 20.15: Generalforsamling i Hermes Byggefond (dagsorden findes på www.hermeshallen.dk)

Kl. 20.30: Spisning

Tilmelding er ikke nødvendig til generalforsamlingerne. Dog skal der gives bindende tilmelding, hvis der ønskes spisning efter generalforsamlingerne.

Tilmelding vedr. spisning gives på mail til Trine Svensson senest onsdag den 19. marts kl. 14.00. Trines mail er: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hovedstadens Svømmeklub glæder sig til at se jer.

BILAG:

Endelig dagsorden for Hovedstadens Svømmeklub, Frederiksberg.

Endelig dagsorden for Hovedstadens Svømmeklub, København.

Endelig dagsorden for Hermes Svømmefond.