Smil

Vil du hjælpe med at implementere vores vision og værdier?

Udgivet 10. februar 2016 Skrevet af i Foreningen
Vurder denne artikel
(5 vurderinger)

udsnit jobannonce studentermedarbejder v2

Vi har arbejdet intensivt med vores vision og værdier og er nu klar til at implementere og aktivere dem i hele klubben. Til det spændende arbejde har vi brug for en studentermedarbejder med godt foreningskendskab og skarpe digitale og skriftlige kommunikationsfærdigheder.

Hovedstadens Svømmeklub har vokseværk og stærke ambitioner om at videreudvikle vores klub til at blive nordens stærkeste og mest inspirerende svømmemiljø.

Aktiverings- og implementeringsplanen indeholder en masse spændende tanker og opgaver, som du skal være med til at realisere, løbende justere og udvikle videre på. Nogle af opgaverne bliver:

• værdikonkurrence på Instagram
  • udarbejdelse af fængende tekster til alle vores kommunikationskanaler, trykte såvel som digitale
  •  aktivering på Facebook, klubbens hjemmeside, Instagram, Twitter m.fl.
  • redigering og tilpasning af tekster på eksisterende og kommende ny hjemmeside (juni 2016)
  • i samarbejde med den kommende frivillighedskoordinator skal du udvikle og målrette særlige aktiviteter overfor grupperne af frivillige og klubbens mange ansatte trænere

Læs hele jobannoncen og hvis du har lyst til at hoppe i og blive en del af en forening i en spændende udvikling? Så send din ansøgning og CV til klubdirektør Lars Sørensen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ring på 3114 6178 hvis spørgsmål.

Deadline for modtagelse af ansøgninger er: 21. februar.