svoem 993x200 vand i hal

Administrationen

Administrationen kan du kontakte hvis du har spørgsmål omkring tilmelding, kontingent samt andre lignende spørgsmål omkring din egen eller dit barns tilmelding.

Åbningstider for telefonisk henvendelse på tlf. 3871 0940.

Mandag kl. 13.00 - 17.00
Tirsdag til torsdag kl.  9.30 - 12.30
Fredag til søndag Lukket
Helligdage Lukket

Åbningstider for personlig henvendelse:

Mandag kl. 9-17
Tirsdag kl. 9-15
Onsdag kl. 9-15
Torsdag   kl. 9-15

Ønsker du at kontakte vores administration kan det gøres på følgende adresse:

Bernhard Bangs Allé 39, 1.
CVR nr.: 12264712

Bankoplysninger: Alm. Brand Bank - Reg.nr. 7681 konto 000 6624 555

IBAN-nummer: DK3776810006624555
BIC-kode/SWIFT-adresse: ALMBDKKK

Medarbejdere i administrationen:

foto 3

Klubdirektørens hovedopgaver er ledelse og udvikling af de ansatte i klubben, økonomistyring, strategiudvikling og sportslig udvikling af klubben. Yderligere arbejder klubdirektøren med kommunikation samt varetagelse af samarbejdet med eksterne og interne interessentgrupper.

IMG 0499

Marias hovedopgave som svømmeskolesupervisor er at føre tilsyn med trænerne i de forskellige haller, hvor Hovedstadens Svømmeklub tilbyder svømmeskoleundervisning. Maria arbejder også med coaching og faglig udvikling af vores svømmeskoletrænere.
Herudover er Maria også ansvarlig for events og svømmeskolens faglige mål.

jonas til web sept 2014 beskåret

Jonas hovedopgave er at lede og udvikle svømmeskolen i Hovedstadens Svømmeklub samt at medvirke til afvikling af den daglige drift af svømmeskolen. Herudover arbejder Jonas også med at udvikle nye projekter og sørge for driften af vores igangværende projekter.

-foto kommer-

Kristines hovedopgave er at assistere med udvikling og drift af klubbens svømmeskole og med vedligeholdelse af IT-systemerne. Derudover underviser Kristine også i dagtimerne på en del af klubbens svømmeskolehol, bla. på to pilotprojekter med svømmeundervisning i folkeskolerne.

IMG 0500

Trines primære opgave er at kommunikere med og yde service til medlemmerne samt at vedligeholde klubbens medlemssystem.

Kirsten

Kirstens primære opgave er at varetage Hovedstadens Svømmeklubs bogholderi, budgetopfølgning og kommunale tilskudsansøgninger.

Projektkoordinator og intergrationsansvalig Thea Meyer Andersen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

FullSizeRender

Theas hovedopgave er at varetage igangsætning, drift og udvikling af Hovedstadens Svømmeklubs integrations- og pigesvømningsprojekter. Derudover sørger Thea for at sikre, at alle de involverede parter løbende bliver orienteret om status på de forskellige projekter og arbejder med løbende udvikling af de involverede trænere.

Medarbejdere i konkurrenceafdelingen:

IMG 0372

Øyvinds hovedopgave er at sørge for udvikling og træning af klubbens konkurrencehold og herunder også udvikling af klubbens konkurrencetrænere.

IMG 0368

Olafs hovedopgave er at assistere i forbindelse med træningen af førsteholdet og udøve sparring af klubbens to årgang 2 hold. Derudover er Olaf ansvarlig for klubbens fysiske og biomekaniske tests.

Christoffer

Christoffers hovedopgaver er 1) varetagelse af træneransvaret for den daglige træning og udvikling af klubbens årsdag 1 hold. 2) talentudvikling via holdbesøg og faglig sparring på klubbens hold for årgang 2, talent og aspirant.