Medlemsbetingelser

Tilmelding
Ved indmeldelse og betaling af kontingent opnås medlemskab af Hovedstadens Svømmeklub (HSK). Det betyder, at man herefter er underlagt HSK`s vedtægter og retningslinjer m.v. Før indmeldelse bedes I læse disse sider.

Kontingent betales helårligt kontant ved tilmelding på hjemmesiden.

Sæsonstart
Sæsonen løber fra september til maj.

Sæson 2015/2016 starter tirsdag den 1. september 201 og afsluttes tirsdag den 31. maj 2016.
Bemærk klubbens ferieplan

Eksisterende medlemmer
I starten af juni udsender vi en mail til alle medlemmer. I mailen vil en præcis procedure, tidspunkt for tilmelding, samt tilmeldingslink fremgå.

Nye medlemmer
For nye medlemmer åbnes tilmeldingen i starten af august hvert år. Nærmere præcisering af dato fremgår af klubbens hjemmeside.

Bekræftelse af tilmelding
Medlemmer modtager en e-mail med bekræftelse af tilmelding og betaling. Først ved modtagelse af denne særskilte mailbekræftelse er et hold gyldigt tilmeldt. Husk altid, at holde medlemsprofil på vores hjemmeside opdateret med korrekt e-mail adresse, telefonnummer, adresse osv. Eventuelle aflysninger og andre vigtige informationer vedr. de tilmeldte hold fremsendes på mail og sms.

Venteliste
Det er muligt, at tilmelde sig en venteliste til et eller flere specifikke hold, når holdet er overtegnet. Det koster kr. 60 pr. hold. At stå placeret på ventelisten er en service og gebyret trækkes ikke fra kontingentbetalingen ved evt. tilmelding til et hold.

En ventelisteplads giver ingen særlige fortrin i forhold til tilmelding til en ny sæson. Og alle ventelistepladserne nulstilles ved udgangen af en sæson (1. juni).

Tilmelding efter sæsonstart
Hvis der efter sæsonstarten er en eller flere ledige pladser på et hold, kan der tilmeldes dette/disse hold. Det helårlige kontingent for holdene nedskrives tre gange i løbet af svømmesæsonen.

• når der tilmeldes et hold fra uge 45 reduceres kontingent med 25 %
  • når der tilmeldes et hold fra uge 4 reduceres kontingent med 50 %
  • når der tilmeldes et hold fra uge 14 reduceres kontingent med 75 %

Fortrydelsesret
Når et medlem er tilmeldt et hold og har indbetalt kontingent, så er det muligt at fortryde sit medlemskab. Fortrydelsesretten bortfalder uden yderligere varsel efter de første tre på hinanden følgende udbudte undervisningsgange efter indmeldelse.

Kontingent er betaling for et medlemskab, ikke for en bestemt mængde idræt.

Ved fortrydelse af medlemskabet tilbydes refusion af indbetalt kontingent, dog fratrukket et fast gebyr på 200 kr. Der ydes ikke særskilt refusion ved fortrydelse efter 1. og 2. gang.

Indmeldelsesgebyret på 50 kr. refunderes ikke.

Udmeldelse
Man kan når som helst melde sig fra sit svømmehold. Udmeldelsen skal fremsendes til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og skal indeholde følgende oplysninger på medlemmet: navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer.

Tilbagebetaling af indbetalt kontingent foretages ikke efter udløb af fortrydelsesretten.

Ved udmeldelse inden sæsonstart 1. september 2015 fratrækker vi 100 kr. i administrationsgebyr.

Ved udmeldelse mistes retten til at forhåndstilmelding til et hold til den kommende svømmeskolesæson.

Force majeure
Der gives ingen reduktion, refusion eller erstatningsundervisning, når træningen må aflyses f.eks. som følge af stævner, reparation af anlæg, hærværk, opkast, fækale udslip, aflysninger fra hallernes side eller andre uforudsete hændelser. Hovedstadens Svømmeklub låner svømmehallerne af kommunerne, og har intet ansvar for den daglige drift af svømmehallerne.

Holdændringer
Vi forbeholder os retten til at kunne ændre eller nedlægge hold i forbindelse med manglende tilmelding. Ligeledes forholder vi os ret til sæsonen igennem at foretage løbende faglige tilpasninger af holdenes niveauer.

Adgangskort/ medlemskort
Ved første undervisningsgang udleverer trænerne et medlemskort, som skal medbringes til al undervisning og vises til svømmehallernes personale på deres anmodning.

Hovedstadens Svømmeklub har svømmeundervisning i 12 forskellige svømmehaller i hovedstadsområdet. Læs derfor information om svømmehallernes forskellige adgangssystemer.

Ansvar
Hovedstadens Svømmeklub har kun ansvar og livredningsopsyn for tilmeldte medlemmer af klubben og kun i det præcise tidsrum, hvor undervisningen på det tilmeldte hold foregår. Hold og tidsrum fremgår af klubbens tilmeldingssystem og kvitteringsmail modtaget i forbindelse med indmelding.

Rabatter
Flerholdsrabat: Hvis et medlem tilmelder sig et hold nr. 2, så reduceres prisen på hold nr. 2 med 50 %.

Familierabat: Hvis en familie på nøjagtig samme registrerede adresse i vores medlemssystem tilmelder 3 medlemmer eller flere, så ydes der 50 % rabat på hvert ekstra tilmeldt medlem herudover.

Gebyrer og forskellige kontingenter i forbindelse med holdflytninger
Hovedstadens Svømmeklub forbeholder sig retten til at opkræve et gebyr for holdflytninger på 100 kr., såfremt disse flytninger ikke er i forbindelse med en naturlig flytning fra trænerens side.

Derudover kan der forekomme en ændring i kontingentsatsen ved oprykning til et nyt hold på et højere niveau.