HSK

Åbent vand svømning

Fisketorvet overbliksbillede

Drømmer du om en dag at kunne stille op til åbent vand stævne, deltage i en triatlon, få nogle skønne naturoplevelser eller opleve friheden i at kunne svømme længere distancer i havet? Så kan vi hjælpe dig på vej med svømmetræningen. 

I sommeren 2016 tilbyder Hovedstadens Svømmeklub i samarbejde Dansk Svømmeunion en række forskellige undervisningsforløb. Undervisningen vil være i tråd med klubbens normale undervisning, hvor vores dygtige træner har fokus på udvikling af deltagernes svømmeteknik. Nu er der bare højere til loftet og vi svømmer under naturens forhold med alt hvad det indebærer. Vandet er koldere, der er en masse nye dufte, smage og lyde og man kan få regn og sol i øjnene. Den udendørs svømmeundervisning afvikles i havnebadet ved Fisketorvet.

 

Kombineret Indendørs og udendørs svømmeundervisning

Undervisingen starter med 2 måneders indendørs svømmeundervisning efterfulgt af hhv. 1 eller 3 måneders svømning udendørs. Den indendørs svømmeundervinsing foregår i hhv. Emdrup Badet eller Frederiksberg Svømmehal. Begge forløb træner aktivt frem mod deltagelse i TrygFonden Christiansborg Rundt. Du kan læse mere om TrygFonden Christiansborg Rundt her.

Du finder en oversigt over forløbene her. Tilmelding sker via dette link.

Forløbene henvender sig til voksne. Det er et krav, at du er sund og rask og kan svømme minimum 100 meter sammenhængende indendørs. 

 

UDENDØRS SVØMMEUNDERVISNING

Ønsker du kun at svømme udendørs, så starter vores forløb i havnebadet ved Fisketorvet i juni. På forløbet trænes der aktivt frem mod deltagelse i Christiansborg Rundt i slutningen af august. Du kan læse mere om Christiansborg Rundt her. Undervisningen kan naturligvis også kombineres med deltagelse i andre Open Water events.

Du finder en oversigt over forløbene her. Tilmelding sker via dette link.

Holdet henvender sig til voksne. Det er et krav, at du er sund og rask og kan svømme min. 200 m crawl uden pause. 

 

Retningslinier for deltagelse på alle niveauer:

  • Alle har badehætte i neonfarve på.
  • Alle benytter våddragt i vandtemperatur mellem 13 og 16 grader (vandet er min. 13 grader når vi starter).
  • Alle er med til at sikre gruppens fælles sikkerhed under træningen.
  • Alle er både fysisk og mentalt i god form.
  • Ved tilmelding angiver alle navn og telefonnummer på kontaktperson som kan kontaktes i tilfælde af uheld.
  • Trænerne kan sætte svømmere af holdet, som ikke lever op til nævnte krav eller som udgør en sikkerheds risiko for sig selv eller holdet.

Bemærk: I skrivende stund (medio marts) er der usikkerhed omkring havnebassinets placering ved fisketorvet. Der tages derfor forbehold for ændringer. Skulle Havnebassinet ved fisketorvet, mod forventning, ikke blive etableret, vil betaling for udendørssvømningen blive refunderet.  Vi forventer at træne mandage, tirsdag, onsdage og tirsdage i tidsrummene 1700-1900. 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940