HSK

Smil

Månedens svømmere på AquaWin - November 2015

Udgivet 11. december 2015 Skrevet af i Svømning
Vurder denne artikel
(1 Vurdering)

Novembermåned kan være en lidt småkedelig måned for de fleste. Men sådan var det slet ikke på AquaWin-holdene, da svømmerne deltog i både Lagkagestævnet på Stevns samt Klubmesterskaberne i Vesterbro svømmehal, og klarede sig med bravour! Det er på baggrund af disse stævner at månedens svømmer er blevet udpeget på holdene. Her ses f.eks Hannibal som har leveret en kanon indsats.
aw9

 

AquaWin 9+ Emdrup (fredag)

Man kan blive måndens svømmer af mange grunde. En af dem er at man simpelthen bare er en rigtig dygtig og ambitiøs svømmer. Laver landtræning selv inden træning. Hopper i vandet som den første. Har en yderst postiv indstilling over for stævner og altid giver den gas. Denne månedens svømmer er Hannibal.

aw9

AquaWin 9+ Emdrup (torsdag)

Da vi skulle beslutte denne måneds svømmer, var vi sådan set ikke i tvivl. Navnet poppede bare op og så kunne det bare ikke være anderledes. Denne månedens svømmer er en skøn pige. Der er rigtig mange gode grunde til at det er lige netop hende. En af dem er blandt andet, at selvom hun har problemer med knæet, så er hun her altid. Tillykke Bjørk

bjørk

AquaWin 13+ Vesterbro

Augusta møder altid op til træning med et smil og en god hold ånd.
Hun er socialt stærk på holdet og kan snakke med alle.
Augustas gode præstationer kan også ses i hendes rolle som hjælpetræner i svømmmeskolen, hvor hun gør det super godt.
Augusta udvikler sin svømme teknik for hver trænings pas og presser sig selv når hun vil ;-) Vi er glade for at have hende på holdet.

augusta

AquaWin 13+ Frederiksberg

Mia er blevet månedens svømmer, fordi hun arbejder koncentreret til hver træning, og bidrager til et fedt socialt miljø. Mia har vist klare forbedringer den seneste tid, og til klubmesterskaberne var hendes præstationer med helt i toppen, hvad angår AquaWin.

mia

AquaWin 9+ Frederiksberg

Anna Agerbak, Denne månedens svømmer er en af de mindste vi har på holdet. Anna er blevet månedens svømmer da hun har en fantastisk kampgejst. Hun kæmper til hver træning for at følge med og for at svømme hele vejen også under de hårde træningspas. Siden sæsonstart har hun forbedret sig utrolig meget og vi er stolte af at have hende på vores hold og se hende kæmpe så flot som hun gør.

annaagerbak

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940