HSK

Smil

Månedens svømmere på AquaWin - December 2015

Udgivet 21. december 2015 Skrevet af i Svømning
Vurder denne artikel
(1 Vurdering)

Nu er tiden blevet inde til at hylde årets sidste månedens svømmere på AquaWin. Grundet julen, har perioden siden sidste uddeling af prisen været kort, og der har ikke været særlige arrangementer i denne periode. Derfor var nøglen til titlen i denne omgang en god fremmødeprocent samt træningsglæden!
anders

 AquaWin 9+ Frederiksberg

Månedens svømmer er blevet Oscar Jones. Oscar er blevet valgt da han til hver træning, både dryland og i vand giver sit bedste, han er god til øvelserne og lærer nye øvelser hurtigt. Han har vist en god forbedring de sidste måneder især hans teknik i vandet. Tillykke Oscar!

oskar

Aquawin 13+ Vesterbro

På AquaWin Vesterbro, har Josefine endnu engang gjort sig bemærket ved at have et af holdets største fremmøder, og ved altid at møde op med højt humør. Derfor får Josefine titlen for 2. gang i denne sæson, hvilket er sjældent at få, men fortjent er det! Tak for indsatsen Josefine.

josefine

Aquawin 13+ Frederiksberg

Det er første sæson at Anders går på AquaWin, og den sociale og svømmemæssige udvikling har været rigtig klar. Grunden til at det er gået så hurtigt er, da Anders har haft så godt et fremmøde, men også ved at have vist en stor interesse i holdet og sporten. En rigtig AquaWinner! Tak for din indsats!

anders

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940