HSK

Kønsopdelt svømning

I Hovedstadens Svømmeklub tilbyder vi kønsopdelt svømmeundervisning til børn og unge i Tingbjerg svømmehal, Hillerødgade svømmehal på Nørrebro og i Hyltebjerg svømmehal i Vanløse. På holdene tilegner man sig en række svømmefærdigheder og bliver integreret i foreningslivet. Al kønsopdelt svømmeundervisning foregår i svømmehaller hvor vi har mulighed for at afskærme vinduerne, eller i svømmehaller uden vinduer, således at det ikke er muligt, at kigge ind i svømmehallen under undervisningen. 

Foruden svømmehold til børn og unge har vi også svømmehold kun for kvinder. Læs mere om de enkelte hold ved at klikke på nedenstående link: 

 

Historik

I 2013 søgte Hovedstadens Svømmeklub støtte hos Københavns Kommune udviklingspulje til at starte fire integrationsprojekter op, heraf to i Tingbjerg. Over tre år fik klubben tildelt midler, som blandt andet er gået til at ansætte en projektkoordinator samt højere trænernormeringer. Siden er også Danmarks Idrætsforbunds integrationsarbejde i socialt belastede områder, Get2Sport, blevet tilknyttet projektet. Første år fik klubben 100 nye svømmere alene i Tingbjerg, og andet år over 200 tilmeldte i Tingbjerg.

 

Get2Sport logo

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940