HSK

BH ud_mod_haven

Masters

Masterssvømning – seriøs svømning for svømmere over 25 år.

HSK Masters har igennem mange år været ét af de bedste masterskonkurrencehold i Danmark og denne tradition fortsætter med Hovedstadens Svømmeklub.

De mange medaljer ved DM, NM, EM, VM, World Master Games samt danske og internationale rekorder viser tydeligt, at foreningen hører til i den absolutte elite. Målsætningerne for HSK Masters er ambitiøse og internationalt målrettede.

Vi ser gerne at flest muligt deltager i stævner – uden at det dog er et krav. Deltagelse på holdet kræver dog, at du kan svømme alle fire svømmearter.

Ud over de sportslige præstationer er mastersholdet kendetegnet ved et stort socialt engagement uden for svømmehallen. Efter mandagstræningen er der tradition for at mødes på en nærliggende café, hvor væskebalancen bliver genoprettet, "verdenssituationen" bliver drøftet og nye spændende aktiviteter på holdet planlagt.

Desuden byder masterskalenderen – ud over svømmestævnerne - på julefrokost, byture, sæsonafslutning, spisearrangementer, weekendudflugter m.m.

HSK Mastes består dels af et konkurrence hold samt et motionshold.

Masterholdene er udtagelseshold. Ved optagelse på HSK Masters vil du i nogle tilfælde skulle igennem en prøvetræning for at vurdere dine svømmetekniske færdigheder. Denne vurdering foretages alene af masterstrænerne. Skriv til Mastersudvalget for at komme i betragtning: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940