HSK

Sommersvømning

ac til web 2

Intensiv svømning for børn

Intensiv Svømning er et tilbud til børn, der har lyst til at få svømme to gange om ugen i juni og det er en god mulighed for at blive helt klar til det næste niveau i svømmeskolen. Der bliver undervist på følgende niveauer:

  • Vandtilvænning (krabber) 5-6 år. For børn der ikke er vandtilvænnede. Det vil sige: ikke bryder sig om at få hovedet under vandet, ikke føler sig tryg ved at hoppe i vandet eller ikke føler sig tryg ved at bevæge sig frit i vandet uden at røre kanten med hænderne eller bunden med fødderne.
  • Begynder (pingviner) 5-8 år. For børn der er vandtilvænnede. Det vil sige: børn som er "vandhunde" og elsker at være i vand, men ikke kan svømme.  
  • Begynder (søheste) 9-12 år. For børn der er vandtilvænnede men som endnu ikke har lært at svømme.
  • Letøvet (blæksprutter) 5-9 år. Der undervises på dybt vand i Damsøbadet, med henblik på at svømmerne bliver helt trygge ved dette. I IFI undervises der i undervisningsbassinet.
  • Øvet (sæler) 7-10 år. Der undervises på dybt vand. Som sæl videreudvikler man de basale færdigheder i vand så som at dykke, flyde og skabe fremdrift.

Der undervises to gange pr. uge, i alt ca. 7-8 undervisningsgange (afhængig af svømmehallens lukkedage i juni). undervisningen starter i uge 22 og slutter med udgangen af uge 25.

Undervisningen foregår i hhv. Damsøbadet og Institut for Idræt. Damsøbadet er et 25 meter bassin, hvor laveste dybde er 90 cm. og vandtemperaturen er 27 grader. I IFI undervises der i undervisningsbassinet der er 15 m langt og laveste dybde er 90 cm. 

Alle hold er for både nuværende medlemmer og kommende medlemmer.

Tilmelding åber torsdag d.28.april 2016 kl.10.00.

Du tilmelder dig her.

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940