HSK

svoem 993x200 svoemmevand

Voksenhold

P4167683 - beskåret

I Hovedstadens svømmeklub tilbyder vi et bredt udvalg af svømme- og motionshold for voksne. Overordnet er vores tilbud inddelt i to kategorier: svømmeundervisning og motions tilbud

 

Svømmeundervisning

På vores svømmehold er der altid tilnyttet en kvalificeret træner, som står for undervisningen. Vores vigtigste formål som klub er at lære mennesker i alle aldre at svømme og undervisningen i svømmeteknik er derfor grundpillen i indholdet på vores svømmehold. Vi tilbyder hold til alle niveauer, både for dem der er utrygge ved overhovedet at nærme sig vand, til de rutinerede svømmere, som gerne vil blive endnu skarpere til teknikken.

Desuden tilbyder vi hold, som primært har fokus på disciplinen crawl. Vi oplever en stor efterspørgsel på disse hold fra folk, som er ivrige efter at lære at svømme crawl, da det sjældent har været en disciplin, man lærte fx i skolen. Dette gør, at vi nu har crawl hold på et begynder-, let øvet- og øvet niveau.

Du kan læse mere om vores forskellige hold med svømmeundervisning for voksne her.

 

Motions tilbud

Vand er et element, der giver nogle helt særlig muligheder for en skånsom træning af hele kroppen. Vi har en række tilbud til voksne, der gerne vil motionere og bevæge sig i vand uden at få en særlig undervisning i svømmeteknik. Vi har både tilbud som vandaerobic, der handler om at få pulsen op og bevæget kroppen på alle mulige måder, samt motionssvømning, hvor man i sit eget tempo kan svømme det antal meter, man har lyst til. 

Du kan læse mere om vores forskellige motions tilbud for voksne her.

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940