HSK

svoem 993x200 svoemmevand

Motionstilbud for voksne

2014-05-15 20.41.19 - beskåret

Hovedstadens Svømmeklub tilbyder en række hold for voksne, der gerne vil motionere i vand, men ikke ønsker at modtage decideret svømmeundervisning. Dette indkluderer både tilbud om svømning men også andre træningsformer i vand.

 

Motionsholdet For voksne som gerne vil svømme, men ikke ønsker at modtage undervisning. Med motionsholdet er der mulighed for at svømme ubegrænset og når det passer dig inden for holdet 10 timers træning om ugen fordelt på syv træningstider.
Motion i vand For voksne som gerne vil bevæge sig skånsomt i vand. Træningen er sammensat af forskellige elementer indenfor motion i vand. Det er både vandgymnastik, udspænding, øvelser for kroppens mobilitet og svømning. 
Vandaerobic Vandaerobic er en træningsform, hvor man bevæger sig og laver træningsøvelser i vand til musik. Træningen har fokus på at få pulsen op og at styrke kroppens muskler.

Vandaerobic XL

Et hold for overvægtige voksne. Vandaerobic er en træningsform, hvor man bevæger sig og laver træningsøvelser i vand til musik. Træningen har fokus på at få pulsen op og at syrke kroppens muskler.
AquaFlow
AquaFlow er en skånsom træningsform, som foregår i 32 grader varmt vand og hvor man udfordre kroppens mobilitet og balance.

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940