HSK

svoem 993x200 svoemmevand

Svømmeundervisning for voksne

P4167688 - beskåret

Hovedstadens Svømmeklub tilbyder en lang række tilbud for voksne. Her på siden kan du læse om vores svømmehold for voksne, hvor vi tilbyder svømmeundervisning. Vi tilbyder et komplet forløb fra vandtilvænning til øvet.

Vi oplever et behov for forløb af kortere varighed for voksne, der skal have træningen til at passe ind i en travl hverdag og har svært ved at forudse, hvordan tingene ser ud om et halvt år. Derfor bliver nogle af vores hold halvsæsonshold og andre helsæsonshold, så der er lidt for enhver smag. Alle voksen crawlhold vil vare 3-4 måneder i sæsonen 2015/16. 

Du kan klikke på holdene i oversigten nedfor og læse mere om kravene for deltagelse og undervisnings indhold.

Voksen vandtilvænning  For voksne der ikke er trygge ved vand, men har et ønske om at blive det. Der undervises i små bassiner med otte på hvert hold.
Voksen begynder For voksne der ikke er bange for at få hovedet under vandet, men ikke har lært at svømme. Begynderundervisning hvor der startes helt fra bunden. Der undervises i små bassiner med lavt vand

Voksen let øvet

 For voksne der kan nogle basale svømmefærdigheder og klare sig på dybt vand, men gerne vil lære at svømme stilarterne mere kontinuerligt. Der undervises på 25m baner og fokuseres på svømmeteknik.
Voksen øvet  For den rutinerede svømmer som ønkser at få finpudset teknikken og forbedre konditionen.
   

Crawl forløb

 

Voksen crawl begynder For voksne der ikke er bange for at få hovedet under vandet og fx kan svømme brystsvømning, men ikke har lært at svømme crawl. Begynderundervisningen starter helt fra bunden. Der undervises på 25m baner og over dybt vand.
Voksen crawl let øvet  For voksne der kan basisfærdighederne i crawl, men gerne vil lære at svømme stilarten mere kontinuerligt. Der undervises primært i crawl, men alle stilarter inddrages for at udvikle kroppens forståelse for vand. 
Voksen crawl øvet For den rutinerede crawlsvømmer, som ønsker at få finpudset teknikken. Der undervises primært i crawl, men alle stilarter inddrages for at udvikle kroppens forståelse for vand. 

 

 

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940