HSK

Holdet Mallorca_993

Sommertræning synkro

Udgivet 03. juni 2016 Skrevet af i Synkro
Vurder denne artikel
(0 vurderinger)

4H9A1424

Er du glad for at svømme og synes at svømmeskolen holder alt for lang sommerferie, så har vi nu et helt særligt tilbud til dig.

Synkro kan bedst sammenlignes med dans i vand og indeholder store elementer af samarbejde og æstetik. Alene eller i små grupper laver man figurer og formationer til musik i vand og det stiller store krav til ens færdigheder i vand. Hvis man er rigtig glad for vand og en dygtig svømmer, er det en ny og udfordrende måde at bevæge sig på i vand.

Prøv synkro to gange om ugen i en måned. Her skal vi stå på hænder, træde i vande, lave forskellige formationer i/på vandet, lave baglænssalto, synkrofigurer som ”havfrue”, ”tub” og ”østers” samt prøve at svømme til musik og meget meget mere. Undervisningen kombinerer svømmeundervisning og synkro, sådan at du både bliver en bedre svømmer, men også kommer til at prøve noget helt nyt i vandet.

For at kunne deltage skal du som min. have blæksprutte niveau, kunne lide at dykke helt ned under vandet, svømme på dybt vand uden hjælpemidler og synes det er sjovt at bevæge dig til musik.

Holdet træner i Hillerødgade hal og bad tirsdage og onsdage kl. 17.00-18.00 i hhv. juni og august. Tilmeld her.

Last modified on Fredag, 03. juni 2016 09:19

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940