HSK

synkro

Vores afdeling

I vores synkro-afdeling sker der mange spændende ting i løbet af året.

Vi har en træningslejr hvert år med en internationalt anerkendt træner, som virkelig kan sætte skub i ens evner som svømmer. Klik her for at komme til vores kalender og se hvornår det foregår.

Vi deltager naturligvis også i mange forskellige stævner hvert år (se "kalender") og vinder mange medaljer. Flere af vores svømmere er Danmarksmestre inden for forskellige dicipliner i synkronsvømning.

Vores synkro afdeling står også for 1-2 stævner hvert år i København.

Stævnerne forgår rundt omkring i hele landet, og der er en egenbetaling på de fleste stævner, som dækker transport, kost og logi under opholdet (typisk en weekend).

For at disse stævner kan forløbe glat og let, er vi meget afhængige af hjælp fra forælde/søskende til synkronsvømmerne. Det gælder både transport til/fra stævnet og hjælp til selve stævnet med fx at sætte pigernes hår, lægge makeup, til beregning/registrering af point, styre musik, hjælp til at sætte borde og stole op eller blot en rart tilskud som fx kage til pigerne.

Vi ser det som et krav, at vi hvert år, mindst 2 gange, får hjælp fra en forældre eller søskende til hver deltager til et stævne. Ellers kan det ikke lade sig gøre for os som klub at deltage i eller arrangere stævner.

Fra Synkro holdets Mallorca tur 2012

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940