HSK

poloredning

Om vandpolo

Vi er ca. 70 spillere fordelt på to et 1. og 2. hold samt et juniorhold. Der spiller både kvinder og mænd på holdene. Vi træner i Bellahøj, Frederiksberg svømmehal og i Hillerødgade svømmehal.

Hovedstadens vandpolo er en gammel og traditionsrig klub, der har været med helt fra starten i 1919. Vi har vundet 13 danske mesterskaber og en lang række sjællandske mesterskaber.

Vandpolo kan kort beskrives som håndbold i vand. Der spilles i et normalt svømmebassin, med et mål i hver ende og to hold med hver syv spillere i vandet ad gangen.

Vandpolo er en fysisk krævende sportsgren, hvor holdmoral, boldteknik samt alsidig og hurtig bevægelse i vand er de væsentligste elementer. En sport, der stiller krav og udvikler den enkelte spiller.

Har du spørgsmål til 1. eller 2. holdet sendes disse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål vedr. ungdomsholdet sendes til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sponsorer

AB Bank logo rgb 2 til web

tcph webstottelogo rgb

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder fra Hovedstadens Svømmeklub - tilmeld dig her

Se svømmehaller i KBH

gi40 kort

Kontakt

Hovedstadens Svømmeklub
Damsøbadet
Sønderjyllands Allé
2000 Frederiksberg
Tlf.: 3871 0940